Word jij lid van de van Ganzerharte club?

Word jij lid van de van Ganzerharte club?

Kriebelt het bij jullie ook al? Over ruim een week begint op 11-11 het carnavalsseizoen weer. Allereerst een nieuwe opzet van de prinsenonthulling, een nieuwe prins en de eerste vrouwen bij de vereniging. In Ganzegat zitten ze niet stil, maar blijven ze vernieuwen en verrassen.

Één zo’n nieuw initiatief van de afgelopen jaren is de van Ganzerharte club. Een club mensen die laten zien: ‘wij houden van carnaval én Ganzegat’. Inmiddels zijn er al vele mensenaangesloten bij deze club en zie je de bijbehorende jasjes inmiddels overal opduiken. Als jij nou ook graag in zo’n skôn jasje rond wil lopen kan dat. Want zij vinden het als carnavalsvereniging ontzettend leuk als jij ook aansluit bij de van Ganzerharteclub. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Hoe werkt het ook alweer? Je koopt een jasje voor €77,00 (incl. het prinsenembleem van dat jaar) en wordt donateur van de van Ganzerharteclub. Daarna krijg je ieder jaar voor een bijdrage van €11,00 het nieuwe prinsenembleem én je wordt uitgenodigd voor het jaarlijkse van Ganzerhartebal. Daarnaast hebben ze ieder jaar een aantal nieuwe gadgets in de verkoop die iedere Ganzegatter graag wil hebben en waarmee je gelijk de carnaval steunt. Uiteraard hebben ze die ook dit jaar weer laten maken in de vorm van een nieuwe Ganzegatse strijkapplicatie en een mooi gevlochten nestel of fluitkoord voor bij je carnavalsoutfit. Deze nieuwe items zijn net als de jasjes te bestellen bij de PetsPlace BoerenBond in Aarle-Rixtel of online in onze webshop. Wil jij jouw jasje nog ontvangen vóór 11-11 bestel deze dan uiterlijk zaterdag 4 november. Hopelijk zien ze veel mensen in deze jasjes verschijnen bij de prinsenonthulling op zaterdag 11 november om samen met hen het seizoen te starten.

Denk jij trouwens zéker te weten wie prins of prinses van Ganzegat gaat worden? Doe dan mee aan het gratis (!) prinsenraden. Dit kan onder andere bij bakkerij van Brug, de BoerenBond of bij multifunctioneel centrum de Dreef. Je maakt kans op een VIP arrangement tijdens de kletsavonden.

Jullie zijn van GanzerHARTE WELKOM bij onze activiteiten!