Straat- en Gevelversiering

Neem deel aan de Straat- en Gevelversiering in Ganzegat en krijg een vrijkaartje!

Ganzegat, waar de straten stralen van vrolijkheid en de gevels wedijveren om de meest feestelijke versiering! Hier in ons gezellige dorp is het tijd om de creativiteit te laten stromen en de gemeenschapsgeest te laten bloeien met de jaarlijkse straat- en gevelverziering. Van kleurrijke vlaggen die dansen in de wind tot prachtige bloemstukken die de ramen sieren, Ganzegat wordt omgetoverd tot een levendig sprookje. Hoe kôômde d’r op?

Het beste nieuws? Iedereen kan meedoen, en deelname is helemaal gratis! Sterker nog, lees het onderstaande maar eens.

Wat dit jaar anders zal zijn is dat de uitreiking van de prijzen voor de gevelversiering en straatversiering op dinsdagmiddag tijdens Bourgondival zal zijn. Om deelnemers in staat te stellen om hun prijs op te halen zal voor de inschrijver van de straat- of gevelversiering één vrijkaartje (ter waarde van € 7,50) klaar liggen.

En alsof de vreugde van deelname niet genoeg is, zijn er ook fantastische prijzen te winnen! Een deskundige jury, zal de versieringen beoordelen en prijzen toekennen aan de meest originele, kleurrijke en indrukwekkende inzendingen. Kleine geldprijzen en medailles  die pronkplekken om de nek verdienen.

Maar het gaat niet alleen om winnen. Het gaat om samenwerking, gemeenschapszin en het delen van positieve energie. De straat- en gevelverziering van Ganzegat brengt buren samen, inspireert vriendschappen en laat het dorp stralen als nooit tevoren. Wij hopen op veel deelnemers.