Nieuwe opzet prinsenbekendmaking

Nieuwe opzet prinsenbekendmaking Ganzegat met jeugdkermis

Dit jaar hebben we een nieuwe opzet van onze prinsenbekendmaking en het prinsenbal op 11-11, alles vindt namelijk buiten op straat plaats. Zoals je gewend bent, zijn de bekendmakingen zelf op het bordes van de Couwenberg. Maar we beginnen dit jaar ’s middags al met het programma, waarbij de jeugdbekendmaking de eer krijgt om de middag af te trappen.

Om 15:30 uur starten we op het bordes van de Couwenbergh met de bekendmaking van de nieuwe jeugdprins en -prinses. Zij zullen hierbij door de jeugdraad van 11 en de dansgarde worden begeleid. Na de jeugdbekendmaking kun je het jeugdprinsenpaar feliciteren tijdens de prinsenreceptie voor Bij van Dijk. Ook wordt dan, dit jaar voor het eerst, de jeugdkermis geopend. Naast dat hier natuurlijk genoeg te doen is, zijn er ook foodtrucks aanwezig, inclusief een echte suikerspinnenkraam.

Na het middagprogramma starten we om 19:00 uur met de bekendmaking van de nieuwe hoogheid van Ganzegat, met aansluitend de prinsenreceptie en het prinsenbal Bij van Dijk. Afgelopen week is er al veel gespeculeerd in ons dorp bij het bekendmaken van de 22 kandidaten. Mocht je deze gemist hebben dan hebben we ze hierbij nogmaals genoteerd:

  1. Teun van Asten
  2. Els van Beek
  3. Nick van den Boogaard
  4. Daan van Duppen
  5. Stijn van Dinter
  6. Linda Engels – Strijbosch
  7. Thijs Engels
  8. Jantine Van Zoeren – de Jongh
  9. Jelle de Jongh
  10. Ruud van Kilsdonk
  11. Hein van de Laar
  12. Esther Martens
  13. Joreen Smits
  14. Stephan Smits
  15. Eric Tollens
  16. Jurgen Peters
  17. Roland Roijackers
  18. Wim Swinkels
  19. Thijs van Uden
  20. Marscha Verstappen-van Aarle
  21. Sem Verstappen
  22. Stephan Verleisdonk

Komende weken zal de lijst worden gehalveerd naar de laatste 11 kandidaten. Tot die tijd blijft het nog flink raden, speculeren en prakkiseren. Om je misschien nog een beetje op weg te helpen, of juist niet, maken we deze week ook nog 2 extra hints bekend:

Hint 5: Hoe kôômde d’r op

Hint 6: Rode port

 

Tot volgende week.

Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat