Inschrijven optocht

Inschrijven optocht: Hoe Kôômde op de deelnamelijst!

Ganzegat staat weer op het punt om de lachspieren van de omgeving te trainen met de meest hilarische optocht van het jaar! Onze Ganzegatse Optocht, die al sinds het stenen tijdperk (nou ja, sinds 1962) bestaat, is als een goede fles wijn – het wordt elk jaar beter. We hebben meer glans, meer confetti, en hopelijk ook meer deelnemers dan ooit tevoren!

Ook komende carnaval hopen wij dat velen, groot en klein, uit hun bol gaan en als eenling, duo, groep of wagen deel zullen nemen aan de optocht. Inschrijven kan via onze website, mocht je hulp willen bij het aanmelden neem dan contact op via optocht@ganzegat.nl. Ook het publiek speelt een belangrijke rol in de optocht, want zonder publiek is het niet leuk deel te nemen aan de optocht. We hopen dan ook dat u massaal komt kijken naar de optocht en uw waardering kenbaar zult maken aan de deelnemers. De optocht zal op carnavalszondag 11 februari 2024 om 12.30 uur beginnen met trekken. Zet het alvast in uw agenda!

Prijsuitreiking jeugdoptocht omstreeks 15.00 uur (aansluitend aan de optocht), in de Kantine van Jantine.
Prijsuitreiking volwassenen stipt om 20.30 uur (in de avond), in de Kantine van Jantine.

Route Optocht: (Opstellen ter hoogte MCF De Dreef/ Artex) Bosscheweg, Janssensstraat, Kouwenberg, Dorpsstraat. Einde ter hoogte van Dorpstraat 86 (Café Stout).