Ganzegat viert 11-11 op de straat

Ganzegat viert 11-11 op de straat

Nog een goede 2 weken tot het zover is. De schoenen zijn gepoetst en worden al flink ingelopen door alle hoogheden. Ook de kleding is gepast en de kappersafspraak staat al lang en breed op de kalender.

We starten de middag om 15.30 uur met de bekendmaking van het jeugdprinsenpaar gevolgd door het feliciteren van de nieuwe hoogheden en de jeugdkermis. Deze kermis beloofd voor jong en oud een groots feest te worden. Naast meerdere spelen voor de jeugd in Ganzegat staat er ook een echte suikerspinkraam en  een springkussen om de laatste energie eruit te springen. Alle activiteiten worden op de straat neergezet voor café Bij van Dijk. De Dorpsstraat is hiervoor de gehele middag afgesloten.

De kermis zal doorgaan tot de bekendmaking van de nieuwe hoogheden die om 19.00 uur begint. Tijdens de middag worden de laatste kandidaten bekend gemaakt uit de nu nog 22 namen: Teun van Asten, Els van Beek, Nick van den Boogaard, Daan van Duppen, Stijn van Dinter, Linda Engels – Strijbosch, Thijs Engels, Jantine Van Zoeren – de Jongh, Jelle de Jongh, Ruud van Kilsdonk, Hein van de Laar, Esther Martens, Joreen Smits, Stephan Smits, Eric Tollens, Jurgen Peters, Roland Roijackers, Wim Swinkels, Thijs van Uden, Marscha Verstappen – van Aarle, Sem Verstappen, Stephan Verleisdonk.

 

En om het nog spannender te maken geven we hierbij ook hint 7 en 8 prijs:

Hint 7: Carnaval is bekend terrein
Hint 8: Ge kunt er op bouwen

 

Voorgaande hints:

Hint 1: Een echte carnavalsvierder
Hint 2: Dizze kant van de knaal
Hint 3: Ik moet bakker zeggen tegen van Brug
Hint 4: Tussen kroegen en kerken

 

Tot op zaterdag 11-11
Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat