eerste 2 hints zijn bekend

Nieuwe Prins van Ganzegat:
eerste 2 hints zijn bekend

De 11e maand is alweer in zicht en de voorbereidingen van Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat voor het nieuwe carnavalsseizoen zijn in volle gang. Inmiddels is duidelijk dat er een nieuwe Hoogheid is gevonden en voor deze Hoogheid begint de spanning langzaamaan al aardig op te lopen.

Op 11 november wordt er op het bordes van de Couwenbergh afscheid genomen van Prins Lodewijk d’n Twidde en Prinses Melanie. Aanstaande zaterdag zal door onze Hoogheid het eerste vat aangeslagen worden op het Oktoberfest in Aarle-Rixtel om dit geweldige spektakel te openen. Dit wordt tevens een van de laatste officiële plichtplegingen van Prins Lodewijk d’n Twidde.

De komende weken zullen er in de diverse media weer hints aan u worden gegeven over wie de nieuwe Regent van Ganzegat gaat worden. Met de eerste twee hints hieronder lichten we alvast een tipje van de sluier op. De hints worden uiteraard ook gedeeld via onze social media.

 

Hint 1: Een echte carnavalsvierder

Hint 2: Dizze kant van de knaal

 

Deel de hints vooral met elkaar, ga speculeren en ontmasker de persoon die op dit het moment het grootste geheim van Ganzegat bij zich draagt. Wellicht is de nieuwe hoogheid komend weekend wel in de tent in tiroler-outfit te zien. Succes met de zoektocht!

 

Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat