Start voorverkoop Ganzekwekavonden

Ganzekwekavonden

Nog even en dan kunnen we eindelijk weer allemaal samen gaan genieten van de altijd gezellige Ganzekwekavonden. Dit seizoen vinden de avonden plaats op de zaterdagen 21 januari en 4 februari 2023 in de tot theater omgebouwde sporthal van de Dreef. De avonden beginnen om 19.30 en de zaal gaat om 19.00 uur open.

Op de 1e Ganzekwekavonden treden Frans Bevers, Berry Knapen, Rob Bouman, de Skooepies, Hu’hum en het van Binsbergentrio voor u op.

Het programma voor de 2e avond is eveneens goed gevuld met Rien Bekkers, Iveke van Gerven, Joep de Wildt, Ton Brekelmans, DeVeltOp en de Penthouse Boys.
Natuurlijke zullen de Ganzegatse dansmariekes niet ontbreken en zal onze onvolprezen Ganzegatse hofkapel de muzikale omlijst verzorgen.

Start voorverkoop

De voorverkoop vind plaats op zaterdag 17 december 2022 van 16.00 tot 17.30 uur in de Dreef aan de Duivenakker in Aarle-Rixtel . Kaarten kosten €15,00 per stuk. Wees er snel bij, want zoals altijd geld: OP=OP.
Mochten er nog kaarten over zijn dan zijn die vanaf maandag 19 december 2022 online te koop via onze vernieuwde website: www.ganzegat.nl/webshop/

Met carnavaleske groet,
Stichting organisatie Carnaval Ganzegat