Spanning in Ganzegat, wie is de nieuwe Prins

Nog slechts luttele momenten heeft Prins Johannes van Ganzegat en zijn Prinses Meike om te genieten van het regentschap over Ganzegat, zaterdag 12-11-2022 is het namelijk zover: de nieuwe Prins van Ganzegat wordt bekend gemaakt!

Ook voor de nieuwe jeugdprins en jeugdprinses is de spanning natuurlijk bijna niet meer te houden. Met de jeugd wordt eerst een lampionnenoptocht gehouden. De lampionnenoptocht zal eindigen bij de Couwenbergh waarbij aansluitend de onthulling zal beginnen. De leden van Jong Ganzegat hopen dat er zoveel mogelijk kinderen met hun broertjes, zusjes, papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en iedereen die wil, mee zullen lopen met de lampionnenoptocht. Het belooft een fantastisch feest worden.

Voorgaande hints:

Hint 1: Hij is een echte carnavalsvierder
Hint 2: Hij zit niet graag stil
Hint 3: Heb ze maar groot
Hint 4: Hij houdt van fietsen

 

Hint 5 & 6

De zoektocht naar de nieuwe Prins van Ganzegat wordt ook steeds spannender. Zoals al benoemd worden deze keer de 22 prinskandidaten bekend gemaakt:

Teun van Asten, Nick van den Boogaard, Patrick Bruinsma, Daan van Duppen, Stijn van Dinter, Kailey Gruijters, Jelle de Jongh, Hein van de Laar, Thijs Engels, Theo Schepers, Stephan Smits, Eric Tollens, René de Vries, Ruud van de Weijer, Jurgen Peters, Robert Raijmakers, Roland Roijackers, Wim Swinkels, Thijs van Uden, David Verstappen, Sem Verstappen, Stephan Verleisdonk.

Tevens worden ook nog hint nummer 5 en 6 bekend gemaakt:

Hint 5: Aarlesche Visvijver
Hint 6: Kers op de taart

Succes!
Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat