Inschrijven optocht Ganzegat

Ganzegatse Optocht

Jarenlang kenmerkt de Ganzegatse optocht zich als één van de mooiste optochten uit de omgeving. Dit is te danken aan de vele deelnemers die elk jaar weer de moeite nemen iets moois neer te zetten. Sinds 1962 bestaat de Ganzegatse optocht, iets waar ze als dorp trots op mogen zijn. Ook komende carnaval hopen de Ganzegatters dat velen, groot en klein, uit hun bol gaan en als eenling, duo, groep of wagen deel zullen nemen aan de optocht. Inschrijven kan via de vernieuwde website (www.ganzegat.nl/ganzegat/optocht/), mocht je hulp willen bij het aanmelden neem dan contact op via optocht@ganzegat.nl. Ook het publiek speelt een belangrijke rol in de optocht, want zonder publiek is het niet leuk deel te nemen aan de optocht. De Ganzegatters hopen dan ook dat u massaal komt kijken naar de optocht en uw waardering kenbaar zult maken aan de deelnemers. De optocht zal op carnavalszondag 19 februari 2023 om 12.30 uur beginnen met trekken.

Voor de jeugd zal de prijsuitreiking plaats vinden in de residentie (Kantine van Jantine) dezelfde middag omstreeks 15.00 uur. Voor de volwassenen is de prijsuitreiking in de avond rond de klok van 20.30 uur.

Ga dus uit je bol en doe mee aan de Ganzegatse Optocht.

Route Optocht

(Opstellen ter hoogte MCF De Dreef/ Artex) Bosscheweg, Janssensstraat, Kouwenberg, Dorpsstraat. Einde ter hoogte van Dorpstraat 86 (Café Stout).