Hint nummer 9 en 10 bekend!!

Aanstaande zaterdag 12 november is het zover en weten we eindelijk wie de nieuwe hoogheden in Ganzegat zijn. Voorafgaand aan deze bekendmaking zal Prins Johannes van Ganzegat nog zijn laatste plichtplegingen doen voordat de scepter wordt overgedragen naar de nieuwe hoogheid.

Voorgaande hints:

Hint 1: Hij is een echte carnavalsvierder
Hint 2: Hij zit niet graag stil
Hint 3: Heb ze maar groot
Hint 4: Hij houdt van fietsen
Hint 5: Aarlesche Visvijver
Hint 6: Kers op de taart
Hint 7: Al het goeie komt in tweeën
Hint 8: Een borrel slaat hij niet af

Hint 9 & 10

Zoals elke week volgen ook deze week weer 2 nieuwe hints:

  • Hint 9: Veel noten op zijn zang
  • Hint 10: Frankrijk is hem niet vreemd

De 11e en laatste hint wordt zoals jullie gewend zijn zaterdag 12 november boven op het bordes door Grootvorst Mark gegeven.

Hierbij nogmaals de 22 namen van mogelijke kandidaten:

Teun van Asten, Nick van den Boogaard, Patrick Bruinsma, Daan van Duppen, Stijn van Dinter, Kailey Gruijters, Jelle de Jongh, Hein van de Laar, Thijs Engels, Theo Schepers, Stephan Smits, Eric Tollens, René de Vries, Ruud van de Weijer, Jurgen Peters, Robert Raijmakers, Roland Roijackers, Wim Swinkels, Thijs van Uden, David Verstappen, Sem Verstappen, Stephan Verleisdonk.

 

Sta jij tussen de kandidaten voor de nieuwe Prins van Ganzegat, zorg dan dat je zaterdag de 12e om 20:00 voor bij de Couwenbergh klaar staat. Wellicht dat je naar boven wordt geroepen door onze Grootvorst Mark om alvast proef te zwaaien en aan de toeschouwers aan te geven waarom JIJ de nieuwe Prins van Ganzegat wordt.

 

Voorafgaand aan de prinsbekendmaking wordt de lampionnenoptocht van Jong Ganzegat gehouden en worden de nieuwe jeugdprins en jeugdprinses onthuld. Aansluitend aan de prinsbekendmaking vindt het prinsenbal plaats in de Couwenbergh waar de kersverse hoogheden te bewonderen zijn.

Weet jij na de nieuwe hints nu écht zeker wie er prins wordt, pak dan nog snel die laatste kans om het prinsenraden in te vullen. De hoofdprijs is een VIP-arrangement op de kletsavonden voor 2 personen. Voor €1 kun je de lijst voor het prinsenraden invullen bij Bakkerij van Brug, Pets Place – Boerenbond, Snoeperij Jantje en Power to the Pieper.

Succes en tot zaterdag

Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat