Fantastisch mooie Ganzekwekavonden in het verschiet

Nog even en het is al weer 11-11, het nieuwe carnavalsseizoen kan weer van start. Een bijzonder seizoen gezien het feit dat stichting organisatie carnaval Ganzegat haar 66 jarig jubileum viert. In dit jubileumjaar kan de zaalcommissie natuurlijk niet achterwege blijven en we zijn er dan ook in geslaagd om een heel mooi programma voor alle ganzegatters en ganzegatterinnekes samen te stellen.

Er zullen optredens te zien zijn van: de Skoepies, HuHUm, het van Binsbergen trio, DeVeltOp, de Penthouseboys en de kletsers Frans Bevers, Berry Knapen, Rob Bouwman, Rien Bekkers, Iveke van Gerven en Ton Brekelmans.

De Ganzekwekavonden zullen plaatsvinden op de zaterdagen 21 januari 2023 en 4 februari 2023. Zoals altijd zullen deze avonden plaats vinden in de Dreef. Noteer deze data alvast in uw agenda en houdt de berichtgeving in de gaten omtrent de voorverkoop voor van deze avonden.

Voorverkoop

De voorverkoop van de Ganzekwekavonden vindt plaats op zaterdag 17 december van 16.00 tot 18.00 uur in de Dreef te Aarle-Rixtel

Tot ziens,

Zaalcommissie stichting organisatie carnaval Ganzegat.