Eerste 2 hints zijn bekend

Nieuwe Prins van Ganzegat: eerste 2 hints zijn bekend

 

De 11e maand is alweer in zicht en de voorbereidingen van Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat voor het nieuwe carnavalsseizoen zijn in volle gang. Inmiddels is duidelijk dat er een nieuwe Hoogheid is gevonden en voor deze Hoogheid begint de spanning langzaamaan al aardig op te lopen.

 

Op 12 november 2022 wordt er op het bordes van de Couwenbergh afscheid genomen van Prins Johannes van Ganzegat en Prinses Meike. Afgelopen weekend sloeg onze Hoogheid nog het eerste vat aan bij het Oktoberfest in Aarle-Rixtel om dit geweldige spektakel te openen. Dit was tevens een van de laatste officiële plichtplegingen van Prins Johannes van Ganzegat. Maar uiteraard zien we hem op vrijdag 11 november ook nog bij de traditionele opening van Dikke Mik op de kiosk.

De komende weken zullen er in de diverse media weer hints aan u worden gegeven over wie de nieuwe Prins van Ganzegat gaat worden. Met de eerste twee hints hieronder lichten we alvast een tipje van de sluier op.

Hints

Hint 1: Hij is een echte carnavalsvierder
Hint 2: Hij zit niet graag stil

 

Deel de hints vooral met elkaar, ga speculeren en ontmasker de persoon die op dit het moment het grootste geheim van Ganzegat bij zich draagt. Wellicht heeft u hem afgelopen weekend wel in de tent gezien in een tirolerbroek. Succes met de zoektocht!

 

Tot volgende week,

Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat