De van Ganzerharte Club

Bijna is het weer zover de 11e van de 11e. Lekker hossen en vele leuke carnavalsactiviteiten in ons Ganzegat.

De van Ganzerharte Club, een verzameling van allerlei mensen die ons Ganzegat een warm hart toedragen. Dit komt mede tot uiting door het dragen van een unieke jas met achterop het mooie logo van de Ganzegatters.
Deze jas staat voor die betrokkenheid en saamhorigheid bij ons mooie Ganzegat en laat zien; jij hoort erbij!

Wil jij niet in de kou staan tijdens deze Carnaval en de daarop komende Carnavals jaren? Meld je dan aan bij van Ganzerharte. Hoe dan? Ga dan naar de Boerenbond om jouw persoonlijke van Ganzerharte jasje aan te passen en vul het bestelformulier in. En wij zorgen ervoor dat het bestelde van Ganzerharte jasje in de door jou gekozen maat wordt gemaakt.

Wat spreken we af?

Als lid van Van Ganzerharte koop je de jas voor € 66,- en het daarbij behorende jaarlijkse prins embleem voor € 11,-. Dat is dus samen €77,-. Hierna koop je jaarlijks het nieuwe prins embleem voor € 11,-. Daarnaast verwelkomen we jou graag op het jaarlijkse van Ganzerharte-bal waarvoor je de uitnodiging jaarlijks ontvangt:

Het speciale jaarlijkse evenement voor onze jasdragers van Van Ganzerharte waar de schitterende jasjes jaarlijks zullen worden uitgereikt en we namens alle jasdragers ook elk jaar een financiële donatie zullen doen aan een gekozen sociaal doel uit ons mooie Ganzegat.

Let op! de oplage van de jasjes is niet onbeperkt dus op naar de Boerenbond en meld je aan bij de van Ganzerharte Club of vul hier het formulier in.
Met vriendelijke groet, Namens de Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat

De Commerciële Commissie Ganzegatters