Sluit mij

Van Ganzerharte welkom!

Carnaval in ons mooie Ganzegat is al jaren iets speciaals. Het is een fantastische combinatie van creativiteit, gezelligheid, en plezier. Al onze sfeervolle evenementen worden georganiseerd voor fijne mensen, door fijne mensen. Het zijn mensen die altijd en overal het verschil maken, ook bij de carnaval. 

Om je betrokkenheid bij de carnavalsvereniging én Ganzegat te kunnen laten zien is er een mooi initiatief ontstaan: de Van Ganzerharte-club. Een verzameling van fijne mensen die Ganzegat een warm hart toedraagt. 
De Van Ganzerharte-club is de overkoepelende naam voor alle sponsoring in Ganzegat.

Voor bestaande sponsoren wijzigt er niets. Zij krijgen bijvoorbeeld nog steeds kaarten voor onze evenementen en kunnen kaarten bijbestellen.

Het aantal sponsorpakketten is wel uitgebreid om beter aan te sluiten bij de wensen van de sponsoren. Het is nu al mogelijk om vanaf € 22,00 sponsor te worden.

De meest in het oog springende wijziging is de nieuwe Van Ganzerharte jas. Met deze jas kun je direct zien voor wie Ganzegat ook iets speciaals is.Het dragen van deze unieke jas is enerzijds erg praktisch. Het is namelijk niet ondenkbaar dat we carnaval meer buiten moeten gaan vieren, niet om het voorbeeld van Oeteldonk te volgen, maar wellicht is dit aankomend jaar de enige toegestane manier om carnaval te vieren. Anderzijds staat het dragen van de jas ook symbool voor het tonen van draagvlak voor de vereniging en het vergroten van de saamhorigheid binnen Ganzegat.

Voor vragen over sponsoring of het bestellen van Ganzegatse merchandise kun je mailen naar sponsoring@ganzegat.nl.© 2022 Copyright Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat   |  website: Cox IT Producties   |  Contact   |  vind ons ook op   |   Inloggen