Sluit mij

".......het financiëeren van......."

De mate van financiering is bepalend voor de aktiviteiten die uitgevoerd kunnen worden.
Een aantal aktiviteiten leveren inkomsten op, andere aktiviteiten niet. Wij zien het carnaval organiseren als het leveren van een product of dienst aan de totale gemeenschap van Ganzegat, waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben.

Elk jaar zijn er wel evenementen en zaken die om een financiële injectie vragen.
Met trots kunnen wij zeggen, dat vele grote en kleine sponsors het ons mogelijk maken, een carnavalsfeest te organiseren, dat past bij de bruisende Ganzegatse gemeenschap.

Onderverdeling sponsors:

Ganzenhoeders
Club van 111
Adverteerders
Een aantal horecaondernemers
Projectsponsors

Graag zouden wij van ieder van deze sponsors in het zonnetje willen zetten, maar gezien het grote aantal is dit niet mogelijk. Maar nogmaals, zonder deze mensen is het niet mogelijk een mooi carnavalsfeest te organiseren. Daarvoor namens alle carnavals vierders

"HARTELIJK DANK VOOR UW BIJDRAGE"

Sponsormogelijkheden:
Club van 111
Als lid van de "Club van 111" (€ 66,00 per jaar) behoord U tot de familie van de carnavalsvereniging en zult U versteld staan van wie er allemaal lid zijn. U wordt samen met Uw partner uitgenodigd voor de 1ste of 2de Ganzekwekavond. Bovendien kunt U kaarten reserveren voor de andere Ganzekwekwekavond.

Ganzehoeders
Als Ganzehoeder van de vereniging (€ 222,00 per jaar) heeft U een speciale status. U wordt samen met Uw partner uitgenodigd om alle officiële gelegenheden van de Stichting Ganzegat bij te wonen. Natuurlijk bent U onze gast tijdens de kwekavonden. Het is tevens overigens ook mogelijk om als bedrijf Ganzehoeder te worden.

Projectsponsor
Carnaval vieren kent vele facetten. Zo kunt U een bepaald onderdeel van het carnaval - optocht, prinsenwagen, kindercarnaval, kleding, enz. - sponsoren. Wij willen graag samen met U en/of Uw bedrijf de mogelijkheden hiertoe bespreken en bekijken welke tegenprestatie wij hiervoor kunnen leveren.

Advertentie
Via de huis-aan-huis bezorgde canavalskrant "De Ganzegatter" kunt U Uw bedrijf bij alle inwoners van Ganzegat onder de aandacht brengen. Een stuk goodwill dat z'n geld dubbel en dwars waard is. Dit kan ook op deze website of op de kwekavonden.

Advertentie in de banner.
Ook is het mogelijk om uw advertentie in de banner van deze website te plaatsen daarvoor vragen we slechts € 22,00 per jaar voor.
 
Adverteren op onze beamer tijdens de Ganzekwekavond.
Wilt u nog meer opvallen met uw advertentie dus ook uw onderneming. Dan bieden we u voor € 25,00 aan om tijdens de altijd zeer drukke Ganzekwekavonden op het grote scherm twee Ganzekwekavonden lang uw onderneming te promoten zodat uw naamsbekendheid ook in Ganzegat niet meer gemist kan worden.

Voor info of een afspraak voor bovenstaande sponsormogelijkheden verzoeken we kontakt met ons op te nemen via ons email adres secretariaat@ganzegat.nl

Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat
 
© 2021 Copyright Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat   |  website: Cox IT Producties   |  Contact   |  vind ons ook op   |   Inloggen