Sluit mij

Digitaal genieten van de Ganzekwekavond!!

Digitaal genieten van de Ganzekwekavond!!

Op zaterdag 30 januari a.s. zou eigenlijk de tweede Ganzekwekavond van dit seizoen plaatsvinden in de Dreef maar de inmiddels welbekende Corona verhinderd dit natuurlijk. Toch willen wij iedereen een beetje de sfeer laten proeven van deze altijd gezellige avonden.

Dit gaan we doen door een compilatie van beelden uit uit het verleden aangevuld met ander beeldmateriaal te streamen. Op onze internetpagina www.ganzegat.nl en via onze facebook pagina komt een link te staan en door deze aan te klikken kunt u de digitale versie van onze ganzekwekavond volgen. We starten met uitzenden rond 20.00 uur en de compilatie van de ganzekwekavond zal om 20.30 uur starten. 

U kunt onder andere genieten van Drie Keer Niks, Heleboel, Velvet Rouge, De Velt Op en Boel Nolle. Tevens komen de kletsers Jan van Doren, Annie Heesakkers en Tjeerd van de Kimmenade aan bod. Verder komt het optreden op de brunch van wijlen pastor Tilman als Piet den Bouwvakker in de compilatie voor.

Ook als je in het verleden dansmarieke bent geweest willen we je aanraden om de film te gaan bekijken, er komen verschillende groepen in voor.
Zet de kaas en worst op tafel, houdt een biertje bij de hand en ga genieten.
We wensen iedereen veel kijkplezier!
Tevens  organiseert Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat op carnavals zaterdag 13 februari in samenwerking met Aarle onderneemt een hilarische Ganzegatse carnavalsbingo. Die wil je niet missen! Lees meer hierover verder in deze krant.                                         
 
Stichting organisatie carnaval Ganzegat.

Gevelversiering in Ganzegat:

Gevelversiering in Ganzegat:

 

Dit jaar gaat Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat voor een feestelijk versierd Ganzegat.

 
Daarom de oproep om in aanloop naar en tijdens de carnaval de Ganzegatse vlag uit te hangen.Verder zetten we dit jaar hoog in op de gevelversiering.
 
We roepen alle Ganzegatters en Ganzegatterinnekes op om deze uitdaging aan te gaan. Vooral mensen die normaal gesproken deelnemen aan de optocht kunnen hier toch hun creativiteit in hun kwijt!
 
De inschrijving kan doormiddel van het inschrijfformulier op de website:
 
www.ganzegat.nl onder het kopje: “Gevelversiering”.
 
Tijdens de Carnavalsdagen zal er een creatieve jury, bij volle bewustzijn, de leukste creaties beoordelen en de winnaars zullen op carnavals dinsdag bekend gemaakt worden.
 
Meedoen is belangrijker dan winnen, maar de prijzen van dit jaar wil je niet mislopen! 
 
Wil jij ook meedoen, maar ga jij liever voor makkelijk? Wij hebben leuke versierpakketten samengesteld welke te verkrijgen zijn bij de BoerenBond te Aarle-Rixtel. Hier is ook de Ganzegatse vlag te koop, de sjaal en de plek ganzen. Mochten ze daar uitverkocht zijn dan kun je deze altijd nog bestellen bij de organisatie via e-mail secretariaat@ganzegat.nl
 
Samen gaan we voor een sfeervol Ganzegat!

Ganzegat 2021, prinsheerlijk thuis

Ganzegat 2021, prinsheerlijk thuis

Lang is nagedacht en gesproken over de carnaval 2021. De plannen zijn gemaakt, bijgesteld, weer bijgesteld en uiteindelijk vastgesteld. Dat er geen prins zou worden gekozen was al snel duidelijk maar hoe dan verder in het steeds veranderende speelveld? Uiteindelijk zijn een aantal activiteiten gevonden die wel zouden moeten kunnen. Voor al het nieuws en de wijzigingen kunt u onze facebook pagina en onze website www.ganzegat.nl in de gaten houden. 


Ganzegatter:


Het uitbrengen van een carnavalskrant is natuurlijk mogelijk aldus de redactie van de Ganzegatter. Vanaf 23 januari zal de carnavalskrant dan ook thuis worden bezorgd. Een uniek exemplaar, een echt collectorsitem! Een krant zonder een hoofdrolspeler? Laat u verrassen, het is een Ganzegat waardige krant. 

Gratis Ganzekwekavond 2021:

Op zaterdag 30 januari aanstaande zal de Ganzekwekavond 2021 plaatsvinden. Stoelen kunt u zelf reserveren, gewoon in uw eigen huiskamer, slaapkamer of tuinkamer. Op deze avond zal een compilatie worden vertoond van de optredens uit het verleden. Uit het tijdperk van Zaal Kersten en uit de recentere optredens in MFC de Dreef. Een echte aanrader voor iedereen die nostalgische beelden nog eens wil terugzien. Veilig vanuit huis. 

Beleving in Ganzegat:

De organisatie carnaval Ganzegat roept iedereen op deze carnaval niet voorbij te laten gaan. Daarom de oproep in aanloop naar en tijdens de carnaval de Ganzegatse vlag uit te hangen. Voor de Ganzegatters die nog een stap verder gaan en het huis feestelijk versieren is een prijs te winnen. Dit jaar zet de organisatie in op een feestelijk versierd dorp. De winnaar van de gevelversiering zal op ludieke en carnavaleske manier worden geëerd. Inschrijven kan via de website www.ganzegat.nl

Ganzebord:

Via de gebruikelijke verkoopkanalen worden “Plek Ganzen” verkocht. Houd de social media in de gaten voor de verkooppunten. Zijn ze uitverkocht, neem dan even contact op met Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat. Indien nodig zijn ze snel bijgemaakt. De “Plek Gans” kan op het raam worden geplakt. Voor de kosten van € 3,50 per stuk hoeft u het niet te laten. Samen maken we van Ganzegat één groot Ganzebord, daarover leest u meer in de Ganzegatter.

Carnavalsdagen:

Ook worden er nog plannen gesmeed om ook thuis het carnavalsgevoel te brengen tijdens de carnaval.
Daarover later snel meer.
 
Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat
 

Ganzekwekavonden 2021 digitaal!

Ganzekwekavonden 2021 digitaal!

Door alle Corona perikelen is het natuurlijk onmogelijk om de traditionele Ganzekwekavonden door te laten gaan. Toch gaan we niet bij de pakken neerzitten en willen wij alle Ganzegatters en Ganzegatterinnekes de mogelijkheid bieden om digitaal te laten genieten van beelden uit het verleden, samengesteld door Jeroen Arts.
 
Dit gaat plaatsvinden op zaterdagavond 30 januari 2021 om 2021. U kunt daarbij genieten van oude beelden uit 1986, 1994 en 2011.
 
U kunt daarbij genieten van o.a. Jan van Dooren en Annie Heesakkers, diverse Aarle groepen waaronder Heleboel en Boel Nölle en verschillende groepen dansmariekes. Dit alles wordt aangevuld met beelden van oud prinsen en de hofkapel. 

 
Deze compilatie is te zien via onze website www.ganzegat.nl op zaterdag 30 januari 2021 om 20.30.

 
Wij wensen u heel veel kijkplezier.
Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat
© 2021 Copyright Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat   |  website: Cox IT Producties   |  Contact   |  vind ons ook op   |   Inloggen