Sluit mij

Informatie over S.O.C.G.

Carnaval voor en door Ganzegat

Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat heeft als doel om laagdrempelige evenementen te organiseren en te stimuleren gedurende het carnavalsseizoen. We zien graag dat het voor iedereen mogelijk is om mee te doen met onze activiteiten, en dat deze activiteiten de saamhorigheid in Ganzegat versterken. We bieden graag een gevarieerd programma, waar voor ieder wat wils te vinden is, waardoor iedereen op zijn eigen manier carnaval kan vieren.

De jeugd kan al vele jaren carnaval vieren onder de vleugels van Jong Ganzegat. In de Ganzezaal hebben ze een eigen kinderdisco, die uniek is in Laarbeek en omgeving. Daarnaast is er in de Ganzezaal een kindermiddag voor de allerkleinste jeugd. De jeugd is in steeds grotere mate ook te vinden in de carnavalstent, bijvoorbeeld na de (jeugd)optocht en bij Bourgondival.

Voor volwassenen spreken de Kletsavonden, het gekostumeerd bal, de optocht, dweilen, en Bourgondival het meest tot de verbeelding. Creativiteit, gezelligheid, en muziek zijn komt overal in terug. 

Naast de grote evenementen, zijn er ook kleinere activiteiten, zoals de krantuitreiking, de opening bij het Ganzentrio, en het Aauw Fiepenbal. Ze zijn minder omvangrijk, maar zeker niet minder gezellig. Er is voor ieder wat wils, en voor iedereen is er de ruimte om op zijn eigen manier carnaval te vieren.

Gelukkig doet Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat niet alles zelf. We zijn onlosmakelijk verbonden met de horeca. Ook zien we bijvoorbeeld C.S. de Trekkers, de Ondernemersvereniging en de KBO steeds actiever worden. Hier zijn wij heel blij mee!

Samen maken wij de carnaval! 

© 2022 Copyright Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat   |  website: Cox IT Producties   |  Contact   |  vind ons ook op   |   Inloggen